Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

5 Temmuz 2013 Cuma

Advanced SystemCare Ultimate v6.0.8.289


En Kapsamlı Koruma ve Bakım

Advanced SystemCare Ultimate, PC’nizi en iyi koşullarda çalıştırabilmeniz için ihtiyaç duyacağınız hemen hemen bütün araçları içeren bir güvenlik ve optimizasyon yazılımı. IObit’in kapsamlı güvenlik ve optimizasyon yazılımı olarak firmanın Advanced SystemCare ve Antivirus 2013′ünün yerine geçiyor.

Deneyimli bir kullanıcı değilseniz bir PC’nin bakımını yapmak korkutucu ve sıkıntılı olabilir. IObit bunu dikkate almış ve Advanced SystemCare Ultimate’ı yeni başlayanlar için yeterince basit, ileri düzey kullanıcılar için ise yeterince güçlü hale getirmiş.Unutmadan antivirüste içermekte

Yanlış giden bir şeyler olursa Advanced SystemCare Ultimate bir ‘Kurtarma’ aracına da sahip. Buradan sistem kurtarma noktaları oluşturabiliyor ve görebiliyorsunuz. Kayıt dosyaları da yedekleniyor, böylelikle kötü bir şey olursa bunları da yeniden yükleyebiliyorsunuz. Bu özellikler oldukça temel. Advanced SystemCare Ultimate’ın kapsamlı bir yedekleme çözümüne sahip olduğunu görmek hoş olurdu.

Advanced SystemCare Ultimate’ın performansı iyi olmasına rağmen tam taramalar uzun sürebiliyor. Bakım yapılırken, disk birleştirme ve kayıt dosyalarını onarmada Advanced SystemCare Ultimate hızlı çalışıyor. Advanced SystemCare Ultimate’a neyin onarılması gerektiği kararını kullanıcıya bırakmadan onarımları otomatik yapma yetkisi de verilebiliyor. Bu da bakım sırasında zamandan ve düşünceden kazanmanızı sağlıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.