Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

31 Ocak 2014 Cuma

ManyCam 3.1.64.4151 Pro


ManyCam anlık mesajlaşma programlarında çalışan bir sanal web kamerası programıdır. Birden çok mesajlaşma programıyla aynı anda çalışabilen bu yazılım sayesinde istediğiniz görüntüyü (video) webcam görüntüsü gibi kullanabilirsiniz. Hatta TV kartınızdan kaydettiğiniz görüntüleri bile sohbet ettiğiniz kişiye web kamerası açmış gibi gösterebilirsiniz.

Sahip olduğunuz görüntüyü diğer programlar içinde sanal olarak çoğullaştıran yazılım ile videolarınıza su, ateş gibi efektler ekleyebilir, görüntünüzün üstünde, yanında ve benzer başka bir bölümde yazılar çıkmasını sağlayabilir, resim boyutunu ayarlayabilirsiniz. Birçok efekt verme imkanına sahip olduğunuz bu program arkaplan resminizi değiştirme özelliğinide içersinde bulunduruyor. ManyCam ile gerçek zamanlı ses efektleri de kullanılabiliyor. Dilerseniz web kamerasına eklemek istediğiniz efektleri programla kendiniz hazırlayabilirsiniz.

Windows Live Messenger, Skype, Camfrog vb. diğer programlar ManyCam'in desteklediği sohbet programlarından birkaçı. Bunun dışında YouTube gibi bazı video sitelerine ve çeşitli sitelerede program üzerinden destek ve özellik bulabiliyorsunuz.

http://bc.vc/JocLwm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.