Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

26 Şubat 2014 Çarşamba

Image for Windows Unlimited 2.88


Image for Windows bir imaj (kalıp) yedekleme ve geri yükleme yapabilen programdır. Programla Windows'u olduğu gibi ya da sadece seçtiğiniz sürücüleri yedekleyebilir. Yedekleme ortamı olarak harici USB cihazlar, FireWire sürücüler, ağ ortamı, CD/DVD gibi çeşitli araçlar kullanılabilir.

Programın içinde bir boot (açılış) diski oluşturmak için disk yapma sihirbazı mevcut. Bu sayede işletim Platformu bir sorun yaşadığında yaptığınız kalıp doğrultusunda geri yükleyebilirsiniz. PHYLock teknolojisi kullanılarak paket içeriği ekleme yapılabilir.

Programı çalıştırdığızda karşınıza gelen pencereden tam yedekleme, sadece değişiklikleri yedekle, geri yükle ve geçerli kaydı kontrol et seçeneklerinden birini seçerek (ilk kullanımda ilk seçenek olacak) işe başlayabilirsiniz. Daha sonra Next (ilerle) tuşuyla gelen pencereleri geçip, diskleri de seçtikten sonra hedef konumu belirtip çalışmayı bitirebilirsiniz.

Programın içinden boot (açılış) diskleri oluşturmak için izlenecek yol ise kısaca şu şekildedir. Başlat > Programlar > TeraByte Unlimted > Image for Windows > V2 > Image for DOS > Create Recovery Boot Disk seçilir. Next tuşuyla ilerlenir. Sözleşme kabul edildikten sonra DVD yazıcı seçilir ve DVD'ye yazdırılır.
Resimli ya da video olarak nasıl yapılacağını görmek için üreticinin sayfasında yeralan nasıl yapılır başlığına göz atılabilir.

Özellikler:
Her baytın doğrulaması yapılabilir.
Basit şifre koruması yanında 256 bit AES şifreleme kullanılabilir.
Değiştirilen veriyi yedekleyebilir.
Sihirbaz arayüz ile basit kullanım.
En yüksek sıkıştırma ve en yüksek hız seçilebilir.
Optik sürücü desteği ile doğrudan CD/DVD'ye yazdırabilir.
Bootable (açılış CD'si) kurtarma diskler oluşturabilir.
Bireysel dosya/klasörler geri yüklenebilir.
FAT16, FAT32, NTFS, Ext2, Ext3, ReiserFS ve XFS bölümlerle uyumlu.
Windows Server (sunucu) ile çalışır.
USB 2 ve IEEE 1394 gibi aygıt desteği mevcut.
RAID desteği var.
Komut satır desteği var.
Sanal sürücü desteği var.
Çoklu Lisan desteği var

http://bc.vc/9WGFEy

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.