Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

5 Şubat 2014 Çarşamba

Virtual DJ 7.4.1 Home + Pro


Virtual DJ, masaüstünüz için eksiksiz bir müzik miksleme uygulaması- eski vinil plakçalarınızı dizüstü bilgisayarla değiştirme vakti.

Bir mikser ve iki deck ile klasik DJ kurulumunu andıran Virtual DJ, hem profesyonel DJ’lerin hem de yeni başlayanların kolaylıkla kullanabileceği bir program.

Başlamak için tek yapmanız gereken, müzik kütüphanenizi açıp Virtual DJ’in deck’lerinden birine dosyalarınızı sürükleyip bırakmak. Parçalar arasında geçişleri ayarlayabilmeniz için bir BPM sayacı bulunuyor; görsel dalga göstergesi de müziğinizi listelemenize yardımcı oluyor.

Ses seviyelerini veya basları ve tizleri ayarlamak son derece kolay. Eğer geçişlerle uğraşmak istemiyorsanız ‘otomatik miks’ butonuna basarak tüm işi Virtual DJ’e bırakabilirsiniz. Ama şimdiden uyaralım, ortaya çıkan miksler bayağı karışık!

Parçalardan canlı olarak sample ve loop alabilir, efekt ekleyebilirsiniz ve scratch modu da oldukça doğal bir kullanım hissi veriyor. Macerayı sevenler Virtual DJ’de mikslerine birçok şey katabilirler.

Mikslerinizi kaydetmeniz için destek de mevcut; yani hatalarınızı ve başarılarınızı analiz ederek, uygulamayı en iyi şekilde öğrenebilirsiniz. Bu, aynı zamanda arkadaşlarınızla miks kaydedebileceğiniz anlamına da geliyor! Miksler MP3 formatında kaydedilebilir, CD’ye yazılabilir ve hatta internet radyosundan canlı çalınabilir. Eğer kullanıyorsanız, Virtual DJ iki ses kartıyla çalışmak üzere de ayarlanabilir.

Virtual DJ yeni başlayanların kolayca kullanabileceği, birçok ekstra özellikle dolu bir program. Kötü tarafı ise gerçek bir DJ kurulumuna fazlasıyla bağlı kalıyor olması - diğer programlar dört deck ve daha kolay kullanımlı arayüz sunuyor. Küçük düğmeler parmaklarınız için birebir olabilir ama ekranda o kadar da kullanışlı durmuyor!

Genel olarak, Virtual DJ geleneksel sistemlere benzeyen, eksiksiz bir uygulama. Yanınızda pahalı ve hantal ekipmanlar taşımak zorunda kalmadan kendi mikslerinizi sergileyebilirsiniz.

Virtual DJ 7.4.1 Home Edition

http://bc.vc/XNwwKG

Virtual DJ 7.4.1 Pro Edition

http://bc.vc/dvddum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.