Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

8 Mart 2014 Cumartesi

EaseUS Data Recovery Wizard Professional 7.5 Pro


Easeus Data Recovery Wizard ile silinmiş dosyalarınız yada formatlanmış disklerden veri kurtarmak artık sorun değil.

Easeus firması bu tip programlarda oldukça başarılı firmanın bir çok programı veri kurtarma üzerine tasarlanmış bunlardan en başarılarında biride Easeus Data Recovery Wizard programıdır.

Program sayesinde birçok silinmiş yada yanlışlıkla silinmiş olan verilerinizi rahatlıkla kurtarabilirsiniz . Programın bu versiyonunda sadece sabit disk değil birçok veri depolama aygıtından veri kurtarılabiliyor.

FAT12, FAT16, FAT32, NTFS dosya sistemlerine sahip disk çeşitleri örnek vermek gerekir ise her türlü sabit disk , IDE/ATA, SATA, SCSI, USB, Fire wire(IEEE1394), hard disk ve Floppy disk, USB flash, dijital kamera, dijital ses player oynatıcısı gibi ve diğer birçok depolama aygıtını desteklemekte.

Sisteminizde çok fazla yer işgal etmeyen Easeus Data Recovery Wizard Free Edition ayrıca kurtardığınız resim dosyalarınızı da kaydetmeden evvel ön izleme yapabiliyorsunuz.

Programın kolay arayüzü ve kullanıcı dostu menü dizaynı sayesinde yüksek kalitede ve yüksek oranda kurtarma kalitesi sayesinde sadece silinmiş değil formatlanmış disklerdeki veri kurtarma özelliği ile başarılı bir program olarak sisteminizde yer alması gerektiğini belirtmeden geçemeyeceğiz.

http://bc.vc/JFgBZI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.